Hoofd Bedrijfsbureau

Stuur deze vacature naar een vriend

Vul onderstaand formulier in om vacature: Hoofd Bedrijfsbureau door te sturen naar een vriend.

Door: Oscar Oosterhof (10-07-2017 17:05:44)

Bedrijfsprofiel
Cliënt is actief in de (bulk) proces-/productie industrie

Voor de afdeling Onderhoud van deze cliënt ben ik op zoek naar een Hoofd Bedrijfsbureau die op enthousiaste en stimulerende wijze leiding geeft aan zijn/haar medewerkers van het bedrijfsbureau. Je bent verantwoordelijk voor de organisatie van alle relevante werkprocessen voor de verschillende installaties zodat onderhoudswerkzaamheden tijdig, binnen budget en volgens geldende richtlijnen op het gebied van veiligheid, gezondheid, kwaliteit en milieu worden uitgevoerd. Veilig werken is voor jou een vanzelfsprekendheid en heeft altijd jouw topprioriteit. Samen met je team creëer je een veilige werkomgeving. Je rapporteert aan de manager Onderhoud, Revisies & Stops van de betreffende locatie, in dit geval Noord-Nederland.

Taken/ verantwoordelijkheden
Je leidt je afdeling, je bent bezig met continu verbeteren en je organiseert werkprocessen, zodat alle onderhoudswerkzaamheden tijdig en binnen budget uitgevoerd worden.
Je zorgt voor relevante rapportages om het onderhoudsproces te bewaken, te ondersteunen en waar nodig bij te sturen zodat onderhoud binnen tijd en budget plaatsvindt.
Je bent verantwoordelijk voor de optimalisatie van de werkorderstroom voor onderhoudswerkzaamheden om processen te optimaliseren en een maximale doorstroom te garanderen.
Je bent verantwoordelijk voor het correct gebruik van het onderhoudsinformatiesysteem en de daaraan verbonden verantwoordelijkheden teneinde een juiste administratieve afhandeling en een juist inzicht in de uit te voeren onderhoudswerkzaamheden en de afgeleide status.

Bagage
- een relevante afgeronde technische HBO-opleiding;
- VOL VCA gecertificeerd;
- leidinggevende ervaring binnen een procesachtige productieomgeving;
- op een enthousiaste en stimulerende wijze geef je leiding aan je team;
- gedreven, analytisch en sterk in organiseren;
- je werkt resultaatgericht en planmatig met oog voor de voortgang en kwaliteit;
- affiniteit en ervaring met SAP;
- affiniteit en ervaring met leanprocessen/TPM een pré.

Aanvang
in overleg.

Periode
Voltijd dienstverband, detachering -> t.z.t. vaste positie

Locatie
Noord – Nederland

Reageren

Wilt u reageren op deze vacature, vul dan het onderstaande formulier in.