Manager Commissioning & Start-up

Stuur deze vacature naar een vriend

Vul onderstaand formulier in om vacature: Manager Commissioning & Start-up door te sturen naar een vriend.

Door: Oscar Oosterhof (27-02-2013 08:56:31)

Deze vacature is verlopen maar wel representatief voor het type vacatures/projecten waarvoor ProNergy op zoek kan zijn.
Naast de vacature kunt u reageren of u inschrijven.


Bedrijfsprofiel
Cliënt is actief binnen de voedingsmiddelenindustrie

Functie inhoud
Een speciale afdeling binnen de organisatie neemt de leiding bij de bouw van productielocaties, van tekentafel tot commercieel product. Het betreft complexe, multidisciplinaire projecten en programma’s in de range van €2.5 tot meer dan €50 miljoen. Als Manager Commissioning & Start-up heeft u de daadwerkelijke inbedrijfstelling van innovatieve nieuwbouw en uitbreidingsplannen in handen. U kunt kunt hierbij denken aan de bouw van onder meer procesinstallaties, nieuwe productielijnen en verpakkingslijnen. Als Manager Commissioning & Start-up organiseert en begeleidt u  de in bedrijfstelling en validatie van het project, voor de installatie in gebruik gaat. Uw betrokkenheid start tijdens de detail engineering. Uw taak zit er op als u na het uitvoeren van de noodzakelijke aanpassingen, testen en inspecties ervan verzekerd bent dat de installatie volledig werkt, conform de gespecificeerde eisen. U werkt tijdens de validatie nauw samen met de afdelingen productie, technologie en QA op de betreffende locatie. Veiligheid en kwaliteit zijn voor u cruciaal, ook onder tijdsdruk. Uw documentatie en rapportages zijn volledig. De manager die wij zoeken beschikt over een hands-on mentaliteit, in combinatie met sterke projectmanagement- en documentatievaardigheden. U denkt in oplossingen, geeft blijk van overtuigingskracht en werkt uiterst gestructureerd. 

Functie eisen
Een afgeronde technische HBO of WO opleiding  met een stevige achtergrond in process engineering en/of procestechnologie.
Minimaal vijf jaar ervaring met Commissioning & Start-Up management binnen de voedingsmiddelenindustrie, pharmacie en/of chemische industrie.
Ervaring met het leveren van een bijdrage aan HAZOP en HACCP studies.
Ervaring met user requirement specifications (URS), design qualification (DQ), Installation qualification (IQ), operational qualification (OQ) en performance qualification (PQ).
U heeft een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
Vaardig met commerciële en culturele aspecten.

Locatie
Noord Nederland, Noord -Oost Nederland, internationaal

Aanvang
In overleg

Reageren

Wilt u reageren op deze vacature, vul dan het onderstaande formulier in.