Account Manager Power Quality

Stuur deze vacature naar een vriend

Vul onderstaand formulier in om vacature: Account Manager Power Quality door te sturen naar een vriend.

Door: Oscar Oosterhof (06-02-2012 18:12:24)

Deze vacature is verlopen maar wel representatief voor het type vacatures/projecten waarvoor ProNergy op zoek kan zijn.
Naast de vacature kunt u reageren of u inschrijven. 

Process | Energy Support & Consultancy, afgekort Pro Nergy, is een compacte detacheringsorganisatie van waaruit hoofdzakelijk gepensioneerde ingenieurs worden ingezet. In voorkomende situaties ondersteunt Pro Nergy opdrachtgevers met het werven & selecteren van technici op HBO/WO niveau.

Vandentempel
Onze opdrachtgever Vandentempel, gevestigd in Hattem, net ten zuiden van Zwolle, is een service- advies/training- en handelsorganisatie met een team van tien medewerkers. Vandentempel is al ruim 35 jaar specialist op het gebied van hightech meet- en testtechniek voor de gehele elektrische infrastructuur. Vanaf opwekking tot distributie bij de eindgebruikers. Symbool hiervoor is het gemeengoed van het werkgebied, de driefasesystemen: Producten, Service en Trainingen.  Vandentempel biedt de producten van de meest gerenommeerde fabrikanten volgens de geldende standaarden. Hierdoor zijn de afnemers van Vandentempel verzekerd van de beste kwaliteit en de nieuwste technologie. Met haar moderne, goed geoutilleerde werkplaats en gericht opgeleide, gemotiveerde medewerkers biedt Vandentempel haar relaties service, zekerheid, veiligheid, continuïteit en kostenbesparing. Sinds 1987 verzorgt Vandentempel opleidingen en trainingen, zodat vaardigheden en kennis van meetspecialisten, grondwerkers en monteurs de juiste zijn om vraagstukken te interpreteren, en hun werkmethoden renderen. http://www.vandentempel.nl

Power Quality
De afhankelijkheid van elektriciteit is de laatste tientallen jaren enorm toegenomen. Elektrische energie is de levensader van handel, dienstverlening en industrie. Bedrijfsprocessen zijn steeds afhankelijker van de kwaliteit van de geleverde elektriciteit en de kwaliteit van eigen installaties en apparatuur. Dit is: Power Quality. Wanneer storingen in de elektrische voeding doorwerken in de elektrische installaties, is er sprake van problemen met de Power Quality. De helft van de bedrijven in Europa met energie-intensieve installaties of zogeheten ‘taakkritische’ kantoren, zal te maken krijgen met Power Quality-problemen. Naar schatting veroorzaken die problemen in de Europese Unie een jaarlijkse kostenpost van vele miljarden Euro. Uiteindelijk zorgt goede Power Quality voor een toename van de bedrijfszekerheid van apparatuur en installaties, voorkomt het onnodige slijtage en zorgt het voor meer installatierendement en lagere kosten. Een belangrijk argument is dat de elektriciteitsnota aanzienlijk omlaag gaat. Aan Power Quality draagt Vandentempel bij met twee hoogwaardige productlijnen, service en trainingen.

Door de aanzienlijke uitbreiding van activiteiten is er voor rechtstreekse indiensttreding behoefte aan een Account Manager Power QualityIntroduceer binnen twee jaar twee vooraanstaande merken.

Je bent een zelfstandige denker, durver en doener, die zich thuis voelt bij beslissers binnen (grote) nutsbedrijven én (compacte) installatiebedrijven.

Wat ga je doen?
In deze pioniersfunctie voer je binnen een gemotiveerd team de volgende werkzaamheden uit:
• Verder introduceren van twee hoogkwalitatieve productlijnen in Nederland voor twee bedrijven die internationaal een goede en bekende naam hebben:
   • Chauvin Arnoux;
   • UNIPOWER;
• Creëren en positioneren van bekendheid van deze merken;
• Organiseren en verzorgen van:
   • eigen marketing en sales;
   • opleidingen en trainingen;
   • beurzen en presentaties;
   • contacten met beide bedrijven;
• Vormgeven van eigen expertise op Power Quality op een specialistisch niveau.

In deze uitdagende functie werk je door het hele land en vooral in de Randstad. Wekelijks ben je op het landelijk gelegen kantoor in Hattem. Vanzelfsprekend onderhoud jij de contacten met collega’s van Chauvin Arnoux en van Unipower, respectievelijk in Frankrijk en Zweden. Daarom heb je met enige regelmaat ook persoonlijk overleg met hen.

Wie ben je?
Voor een rechtstreeks dienstverband bij Vandentempel zoekt Pro Nergy een gedreven kandidaat:
• Afgeronde HTS Elektrotechniek;
• Eventueel aangevuld met Technische Bedrijfskunde;
• Meer dan alleen begrijpt wat Power Quality inhoudt;
• Ervaring met commercie  en relatiebeheer;
• Ervaring met marketing (NIMA-A);
• Zelfstandig in een team werken;
• De Nederlandse en Engelse talen goed spreken en schrijven;
• Begrip van de Duitse en/of de Franse talen is een pre, maar geen noodzaak.

Waarschijnlijk ben je toe aan je tweede commerciële functie na de HTS. Je wilt je verder ontwikkelen en groeien in je vak. Technisch inhoudelijk en ook commercieel kan dit in deze functie. Daarbij zoek je een degelijk bedrijf waar de manier van werken wordt gekenmerkt door eerlijk, betrouwbaar, een aloude reputatie en lange termijn denken en doen, maar ook laten. Deze stijl zie je ook terug in het arbeidsvoorwaardenpakket en de onderlinge sfeer.

Wat wordt je geboden?
Vandentempel biedt je een zelfstandige functie binnen een stabiel en gezond bedrijf. Binnen de organisatie heerst door collegialiteit een prettig werkklimaat waar men respect heeft voor elkaar. Het team is enthousiast en er is ruimte voor kennisverdieping/ persoonlijke ontwikkeling.

Reageren

Wilt u reageren op deze vacature, vul dan het onderstaande formulier in.