waterraderbgwaterlost-placesfittingspneumatics

Over ons

Process | Energy is, met haar start in 2010, een relatief jonge organisatie echter met ruime ervaring.  Deze ervaring ligt in de ruim elf jaar van activiteiten bij een succesvolle beursgenoteerde detacheringsorganisatie. Onder meer verantwoordelijk geweest voor business development binnen een gevarieerd klantportfolio in de sectoren high-tech | medical devices | pharma en olie & gas.  Meerdere waardevolle en succesvolle relaties ontwikkeld waarvan er twee behoorden tot de top vijf voor Noord Nederland.  Als werving & selectieadviseur (midden- hogerkader ingenieursfuncties) verantwoordelijk geweest voor de ontwikkeling van deze nieuwe dienstverlening in Noord Nederland. Door deze ervaring beschikt Process | Energy over een omvangrijk netwerk van ingenieurs, van technische specialist tot management, interim en project. Dankzij dit netwerk en doordat steeds meer organisaties de voordelen van de gepensioneerde ingenieur ondervinden groeit Process | Energy.

Process | Energy gaat uit van een concrete no nonsense benadering gecombineerd met transparante en heldere communicatie. We onderscheiden ons door een sterke mate van betrokkenheid en een pro actieve opstelling met als uiteindelijk doel voor langere tijd de juiste deskundigheid op de juiste plek en moment in te zetten.

 

Kostbare kennis binnen handbereik

Nederland kenmerkt zich steeds meer als een kennismaatschappij. Het optimaal aanwenden van kennis, kunde en ervaring wordt, temeer vanwege een toenemende vergrijzing, van steeds groter belang. Deze veranderende maatschappij vraagt om slimme oplossingen. Process | Energy is de intermediair die op pragmatische wijze een oplossing biedt waardoor ingenieurs op flexibele wijze beschikbaar blijven voor de arbeidsmarkt en waarbij een optimale balans wordt bereikt tussen vrije tijd en werk.

Process | Energy is de intermediair die kostbare kennis voor uitdagende projecten beschikbaar houdt voor de arbeidsmarkt. Daarbij zijn de werkzaamheden van de gepensioneerde ingenieur in optimale balans met zijn of haar privé-activiteiten.